KAYSERİ / TALAS - Başakpınar Şehit Onur Sönmez İlkokulu

Başakpınar Şehit Onur Sönmez İlkokulu

BAŞAKPINAR MAH. OKUL SK. ŞEHİT ONUR SÖNMEZ İLKOKULU BLOK NO 2 TALAS / KAYSERİ
Vizyon
Sürekli gelişen, geleceğe, huzur ve güvenle bakabilen, nitelikli eğitimle iyi bir gelecek vaat eden, çevresine model bir okul olmaktır.
Misyon
Hedef kitlemize iyi insan, iyi vatandaş, yaşanılan zamana, temel değerlerine sahip çıkarak uyum sağlayabilen, geleceğe ümit ve güvenle bakabilen fertler olarak yetiştirmek İçin, insani, ilmi, ahlaki, kanuni çerçevede eğitim ve öğretim hizmetleri sunmaktır.
Başarılar
Okul içerisinde her düzeydeki liderler, bilge veya lokomotif olarak tanımlanmakta ve yönetime, liderlik ettiği ekibin motivasyonunu diri tutarak, alınan kararlara ekip üyeleri ve paydaşlarının görüşlerini mutlaka dikkate alarak, uygulamanın her aşamasında ekibinin yanında olup onlara her türlü imkânı seferber edip, destek vererek sağlamaktadır. Her kademedeki lider alanının gerktirdiği bilgi ve deneyim kazabaileceği eğtimleri alabilmek için çaba sarf etmekte, gelişmleri takip edip alanında uygulamaya özen göstermektedir.
Öğretim Şekli :tam gün
BAŞLAMA: 09:00 BİTİŞ : 14:20
Ulaşım
Kayseri Büyükşehir Belediye Otobüsleri ile ulaşım rahatlıkla sağlanabilmektedir.
Yerleşim Yeri
Başakpınar İlkokulu 1945-1946 eğitim-öğretim yılında İsbile İlkokulu adı ile ahşap bir binada eğitim-öğretime başlamıştır.Talas ilçesine bağlı olup Kayseri’ye 20 km uzaklıkta olan kasabamızın adı 1961’de İsbile’den Başakpınar’a dönüştürülmüştür.
il merkezine 20km ilçe merkezine 13 kmdir