KAYSERİ / TALAS - Başakpınar Şehit Onur Sönmez İlkokulu

Nis

Kayseri İl Jandarma Komutanlığı personeli tarafından "Trafik Dedektifleri"Projesi kapsamında okulumuz öğrencilerine "Trafik Dedektifleri Projesi ve Yol Kullanıcıları Eğitimi" Kayseri İl Jandarma Komutanlığı 'na ve eğitim görevlilerine teşekkür ederiz.

Nis

Geleneksel Sanatlar ile Kültürel mirasimizın tanıtılması, öğrencilerde yeni ilgi alanları oluşturulması ve yeteneklerini keşfetmeleri amacıyla;"Hayat Boyu Öğrenme Kurumları, Geleceğimiz Olan Çocuklarımızla Bulușuyor" Temasıyla "Minik Eller, Büyük Hayaller"adlı etkinliklerimiz kapsamında İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz Sayın İlhan Türkmenoğlu ve Sayın Şener Serim'in katılımıyla, Talas Şehit Resul Erdal Aydemir Halk Eğitim Merkezindeki kurslarda  hazırlanan hediyeler Ve Workshop Etkinlikleri okulumuzda gerçekleştirildi.Katilimlarindan dolayı Sayın İlhanTürkmenoğlu Bey 'e ve Sayın Şener Serim Bey 'e emeklerinden dolayı Talas Şehit Resul Erdal Aydemir Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcıları Sayın Hatice Sungur ve Sayın Doğan Kart Bey 'e ve kıymetli öğretmenlerine ayrı ayrı teşekkür ederiz

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ülkemiz

ve dünya çocuklarına armağanı 23 Nisan

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami

okulumuzda büyük bir coşkuyla kutlandı.

Görsel şölenin hazırlanmasına emek veren

kıymetli öğretmen arkadaşlarımıza, aydınlık

yarınlarımızın güvencesi olan sevgili

çocuklarımıza, coşku ve heyecanımıza

ortak olan krymetli velilerimize teşekkür

ederiz.

Nis

Minik Eller Büyük Hayaller Etkinlikleri kapsamında Talas Şehit Resul Erdal Aydemir Halk Eğitim Merkezi öğretmenleri okulumuzda İşaret Dili,Resim ve Atık Malzemelerden Sepet Örgü Etkinliği Yapacaklardır.Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne bu güzel etkinlikten dolayi teşekkür ederiz.

Mrt

Birlikte başarmanın ne demek olduğunu gösteren 18 Mart Çanakkale Zaferimizin 109.yil dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu toprağı vatan kılan tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü nedeniyle okulumuzda tören yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan program, Okul Müdürümüz Kezban ESKİTÜRK'ün günün anlam ve önemini belirten konuşmayla devam etti. Ardından öğrencilerimiz şiirler okudu.  Okul Müdürümüz ve okul müdür yardımcımız okulumuzun düzenlediği "İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışması"nda dereceye giren öğrencilerimizin ödüllerini takdim etti. Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuzda düzenlenen "İSTİKLAL Marşı'nı  Güzel Okuma''  yarışmasında dereceye giren öğrencilerimizi tebrik eder, emeği geçen öğretmen ve idarecilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

"Afete Hazırlık" konusunda farkındalıklarımızın ve bilgi düzeyimizin artırılması amacıyla okulumuzda deprem öncesi, deprem anı ve deprem sonrası alınacak tedbirler hakkında eğitimler düzenlenerek "Deprem Tahliye Tatbikatı" yapıldı. Öğretmen ve öğrencilerimize tatbikata verdikleri önemden dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

"Paylaşacak Kitabım Var" projesi kapsaminda Kilim Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri okulumuz kütüphanesine bağışta bulundular ve öğrencilerimizle birlikte etkinlikler yaptılar.Gençlerimize emekleri için çok teşekkür ederiz.Bu etkinliğin gerçekleşmesine vesile olan Kilim Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Bülent Bey 'e ve Matematik Öğretmeni Sevtap Hanım 'a ayrıca Talas Gençlik Merkezi 'n den Zeynep Hanım' a çok teşekkür ederiz.

Mrt

Tek karede 30 çiçek, 30 farklı kelime. Talas Şehit Resul Aydemir Halk Eğitim Merkezi ile işbirliği içinde İşaret Dili kursu sınıfımız sosyal farkındalık ,kişisel gelişim için okulumuz bünyesinde derslere başladı. Emeklerinden dolayı Talas Şehit Resul Aydemir Halk Eğitim Merkezine ve Öğretmenimiz Huri KISMET ERSOY' a çok teşekkür ederiz.

Mrt

Tüketiciler Birliği Kayseri Şube Başkanı ''Umut Karademir'' Bey, Tüketici hakları konusunda öğrencilerimize yönelik olarak farkındalık ve bilgilendirme sohbetleri etti.Minik yüreklere dikkatlerinden , Umut Bey'e de emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ock

2023 2024 eğitim öğretim yılı 1.dönemi sona erdi. Okulumuz bahçesinde yaptığımız törenle birlikte öğrencilerimize karneleri verildi. Tüm öğrencilerimize ve Öğretmenlerimize iyi tatiller dileriz.

Ock

Günümüzün en önemli ihtiyaçlarından olan ve aşırı kullanma ile gelecek nesilleri zor durumda bırakacak olan enerjinin gereği kadar ve bilinçli kullanılmasının sağlanması amacıyla ülkemizde her yıl 11-18 Ocak tarihleri arasında Enerji Tasarrufu Haftası kutlanmaktadır. Bu haftayı en iyi anlatan özlü sözlerden biri de "En ucuz enerji, tasarruf edilen enerjidir". Okulumuzda öğrencilerimizin katılımı ile enerji verimliliği ile ilgili bilgilendirme etkinlikleri düzenlendi.  Enerji Verimliliği Haftası kapsamında hafta boyunca sınıflarda çeşitli etkinlikler yapılarak çocuklarda farkındalık oluşturulmaya çalışıldı.

Ara

MEB tarafından gerçekleştirilen "Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Kılavuzu Belgelendirme Programı" kapsamında okulumuz gerekli şartları yerine getirerek "OKULUM TEMİZ" Belgesi almıştır. Belgenin alınmasında emeği geçen tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.