KAYSERİ / TALAS - Başakpınar Şehit Onur Sönmez İlkokulu

Ara

''Dikkat Eksikliği ve Hipreraktivite '' konulu veli seminerimiz okulumuz Rehber Öğretmeni Derya ÇETİN tarafından velilerimizle paylaşılmıştır. Rehber Öğretmenimiz Derya ÇETİN'e emeklerinden ,velilerimize de katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.

Ara

Talas İlçe Sağlık Müdürlüğü Eğitim Birimi tarafından okulumuz öğrencilerine ''Sağlıklı Beslenme ve Fiziksel Aktivite'' ile ''Kişisel Hijyen'' konulu eğitimler verildi.Kıymetli eğitimcilerimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ara

Başakpınar Şehit Onur Sönmez İlkokulu Öğrencileri  "Tutum, Yatırım ve Yerli Malı Haftasını" kutladılar. Yerli Malı Haftası kapsamında, evlerinden getirdikleri yiyecek ve içecekleri sınıf arkadaşlarıyla paylaşan öğrenciler, Türkiye'nin aydınlık geleceğinde tutumlu olmanın, çalışkan olmanın, iyi yatırımlarda bulunmanın ve ülkemizde üretilen malları kullanmanın faydasıyla ilgili bilgileri arkadaşları ile paylaştılar

Ara

''Okul Başarısında Ailenin Rolü'' konulu farkındalık çalışması okulumuz Rehber Öğretmeni Derya ÇETİN tarafından velilerimizle paylaşılmıştır. Rehber Öğretmenimiz Derya ÇETİN'e emeklerinden ,velilerimize de katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü, okulumuz öğretmenleri ve öğrencileri tarafından hazırlanan programla kutlandı. Programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Tüm  öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.

Kas

OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTIMIZ 23.11.2023 TARİHİNDE OKULUMUZ KONFERANS SALONUNDA GERÇEKLEŞMİŞTİR.

Kas

CUMHURİYETİMİZİN KURUCUSU ULU ÖNDER GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN ARAMIZDAN AYRILIŞININ 85.YIL DÖNÜMÜNÜ MİLLETÇE SAYGI VE HASRETLE ANIYORUZ.RUHU ŞAD OLSUN.

Eyl

Melikgazi İlçesi Vefa Lisesi ile okulumuz arasında kardeş okul protokolü imzaladık. Bu protokolün imzalanmasında emeği geçen Vefa Lisesi Müdürü Sayın Fatih DEVECİ'ye, Başakpınar Şehit Onur Sönmez İlkokulu Müdürü Sayın Hüseyin Öztürk'e Müdür Yardımcımız Mustafa Nural'a ve BTR Öğretmenimiz Murat YILDIZ'a protokol kapsamında yapılacak olan etkinlikler adına şimdiden teşekkürler...

Kardeş Okulumuzun İnternet Sitesi https://767398.meb.k12.tr/